Om os

Åh alle de penge og alt det legetøj
Da jeg blev mor i 2016, gik det op for mig, hvor dyrt børne- og legetøj er. Min dreng kan lynhurtigt miste interessen, og når legetøj også nemt går i stykker, ja, så bliver jeg lidt nærig. Engang imellem bøjer jeg mig og køber noget smart (og dyrt) nyt legetøj til ham, men det bedste legetøj, han har, er stadig en stor lastbil, vi har købt i genbrug for 35 kr. – og som oven i købet er i stykker.

Jeg manglede derfor et sted, hvor jeg nemt og billigt kunne få fat i nyt legetøj uden at skulle tilføje mere til en voksende bunke derhjemme. Det, jeg manglede, var et sted som Bytte Bytte.

Ud over at Bytte Bytte har fokus på at genbruge børnetøj og legetøj, er det også vigtigt for mig, at alle har råd til at være med. Prisen er derfor 15 kr. i måneden – færre penge end du betaler for en cafe latte. For de 15 kr. får du adgang til lige så meget børnetøj og legetøj, som du kan bytte dig til.

Personligt kan jeg godt lide tanken om, at der ikke udveksles penge mellem medlemmerne – penge komplicerer bare alting. I stedet baserer Bytte Bytte på tillid – vi skal have tillid til hinanden og til, at vi får et godt produkt i bytte.

Med Bytte Bytte er det billigt at være grøn
Tanken bag Bytte Bytte er, at det skal være billigere og nemmere at leve bæredygtigt. Jeg synes at børn er skønne og vi kan slet ikke undvære dem, men skraldeposen bliver noget hurtigere fyldt, nu hvor der skal skiftes bleer hele tiden, de skal hele tiden have nyt tøj og meget tøj, fordi de gylper, spilder og … og vaskemaskinen kører non-stop. Men nu har jeg altså valgt at få to børn og tænkte derfor, at jeg måtte gøre mit til, at den verden de vokser op i, fortsat er dejlig og grøn. Derfor gik jeg i gang med at udvikle konceptet Bytte Bytte, som endelig gik i luften den 15. november 2019.
Med Bytte Bytte vil jeg gerne skabe en platform, hvor andre brøn får glæde af brugte ting, så vi kan bevæge os længere væk fra brug-og-smid-væk-kulturen og mod en genbrugskultur.

Hvem er jeg så?
Mit navn er Camilla. Jeg er mor til to små drenge og har udviklet Bytte Bytte, da jeg ønsker at bidrage til en lidt bedre og grønnere verden. Bytte Bytte bygger derfor på værdier som bæredygtighed og cirkulær økonomi, som jeg ved, mange familier gerne vil efterleve.
Jeg bor sammen med min mand Peter og vores to drenge Felix og Alex i Aarhus. Jeg er uddannet i informationsvidenskab fra Aarhus universitet og har tidligere arbejdet som uddannelsesvejleder, men har altid haft en drøm at være selvstændig. Som selvstændig har jeg større frihed til at være den person og mor, jeg gerne vil være, hvor jeg selv kan planlægge min tid og dermed have tid til at være nærværende og tilstede for mine drenge.

Vil du vide lidt mere, så har Aarhus Lokalavis skrevet en fin artikel om konceptet og mig, som kan læses her.

 

Ønsker du at kontakte mig, kan du altid sende en email på: kontakt@byttebytte.com
Ellers kan du følge med på Facebook og Instagram

 

Bytte Bytte
CVR nummer: 40429271
Adresse: Næringen 8, 8240 Risskov
Email: kontakt@byttebytte.com

 

Rul til toppen