Om os

Åh alle de penge og alt det legetøj
Da jeg blev mor i 2016, gik det op for mig, hvor dyrt børne- og legetøj er. Min dreng kan lynhurtigt miste interessen, og når legetøj også nemt går i stykker, ja, så bliver jeg lidt nærig. Engang imellem bøjer jeg mig og køber noget smart (og dyrt) nyt legetøj til ham, men det bedste legetøj, han har, er stadig en stor lastbil, vi har købt i genbrug for 30 kr. – og som oven i købet er i stykker.

Jeg manglede derfor et sted, hvor jeg nemt og billigt kunne få fat i nyt legetøj uden at skulle tilføje mere til en voksende bunke derhjemme og uden at skulle have pungen op. Det, jeg manglede, var et sted som Bytte Bytte.

Ud over at Bytte Bytte har fokus på at genbruge børnetøj og legetøj, er det også vigtigt for mig, at alle har råd til at være medlem af hjemmesiden. Prisen er derfor 25 kr. i måneden – færre penge end du betaler for en cafe latte. For de 25 kr. får du adgang til lige så meget børnetøj og legetøj, som du kan bytte dig til.

Et lille skridt mod en grønne verden
Tanken bag Bytte Bytte er, at det skal være billigere og nemmere at leve bæredygtigt. Der er mange gode tiltag til at genbruge og leje børnetøj og legetøj, men få der går den cirkulære vej. Med Bytte Bytte vil jeg gerne skabe en platform, hvor andre får glæde af brugte ting, så vi kan bevæge os længere væk fra brug-og-smid-væk-kulturen og mod en brug-og-giv-videre-kultur.

Hvem er jeg så?
Mit navn er Camilla, jeg bor sammen med min mand Peter og vores to drenge Felix og Alex i Aarhus.
Jeg er uddannet i informationsvidenskab fra Aarhus universitet og har tidligere arbejdet som uddannelsesvejleder, men har altid haft en drøm at være selvstændig. Som selvstændig har jeg større frihed til at være den person og mor, jeg gerne vil være, hvor jeg selv kan planlægge min tid og dermed have tid til at være nærværende og tilstede for mine drenge.

 

Ønsker du at kontakte mig, kan du altid sende en email på: kontakt@byttebytte.com
Eller udfylde formularen nedenfor.

 

Bytte Bytte
CVR nummer: 40429271
Adresse: Næringen 8, 8240 Risskov
Email: kontakt@byttebytte.com

 

Rul til toppen